Yoga & Meditatie Centrum

Meditatie

Meditatie is meer dan een gereedschap om tot rust te komen. Wanneer lichaam en geest in rust zijn, kalm en gecentreerd, dan ben je in staat je ware Zelf te ervaren, je eigen kern, degene die je werkelijk bent.

Jane Scott Meditatie Wanneer je daar verbinding mee maakt, verandert je leven.

In de gejaagde maatschappij, waar verwachtingen meestal onrealistisch hoog zijn opgeschroefd, is het heel eenvoudig de verbinding met deze kern te verliezen. We projecteren continue de energie naar buiten, op zoek naar de antwoorden buiten ons Zelf.

Daarbij verliezen we vaak onze geaardheid, de basis IN onszelf, en voelen ons onbevredigd, vaak ook heel alleen. Een gevoel van onvervulde verlangens, een laag zelfbeeld en fysieke en mentale vermoeidheid zijn er vaak de kenmerken van.

Wanneer we ons echter naar binnen keren, daarbij de lagen afpellen van onze naar-buiten-gerichte projecties, onze conditioneringen, en daarbij onze Kern bereiken, dan wacht ons een waardevolle schat…

En alleen wanneer we onze focus naar binnen richten is het mogelijk om bij je eigen ware kracht te komen. Wanneer deze projectie- en conditioneringslagen worden afgepeld, pas dan zullen we het leven op de gewenste manier beleven.

  • We leren bij meditatie te luisteren naar deze innerlijk stem.
  • We leren ‘Nee’ te zeggen op situaties die niet gezond zijn voor ons.
  • We blijven in onsZelf gecentreerd, in alle situaties.

In de les leer je meditatie in combinatie met diepe ademhalingstechnieken.
Dit versterkt de werking van de meditatie. Met elke in- en uitademing zul je een groter bewustzijn voelen en meer gecentreerd zijn. Dit neem je mee in je dagelijkse leven…

Jane Scott Meditatie Je kunt je helemaal terugtrekken van de stress, die door de wereld om je heen op je schouders legt, en een vredig gevoel komt ervoor in de plaats.

‘To know thyself
To understand the mechanism of your own mind
And to see that even this is observable
To stay always at the still place...
You are the stillness itself…’
-Mooji

Meditatie in het Westland

In de meditatie lessen van Jane Scott leer je meditatie in combinatie met diep ademhalings techniek. Dit versterkt de werking van de meditatie. Meditatie lessen in combinatie met yoga en ademhaling (pranajama). Maandag-, dinsdag- en donderdag avond in Honselersdijk.

Je kun je helemaal terugtrekken van de stress, die door de wereld om je heen op je schouders legt, en een vredig gevoel komt ervoor in de plaats.
Voor Meditatie en ademhaling door het Westland neem contact op met Jane Scott.
Voor een proefles neem contact op met Jane Scott.
Yoga en Meditatie in het Westland, in het Westland is veel behoefte aan Yoga en Meditatie. Er zijn al veel leerlingen die wekelijks yogalessen volgen in Honselersdijk. Yoga Westland en Meditatie Westland bij Jane Scott.